Mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov 2022

Rezultati po proizvajalcih (pdf)

 

ZAPISNIK (pdf)

o 43. mednarodnem ocenjevanju kakovosti mesa in mesnih izdelkov na 60. mednarodnem kmetijsko živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni

Ocenjevanje mesnih izdelkov (kategorija A, B, C) in meso in mesni pripravki (kategorija D) je potekalo 18. in 20. maja 2022 in 22. in 23. junija 2022

Ocenjevalna komisija:

Predsednik kategorija A, B, C):
prof.dr. Božidar Žlender
Biotehniška fakulteta Ljubljana

Predsednica (kategorija D), Podpredsednica (kategorija A, B, C):
prof.dr. Lea Demšar
Biotehniška fakulteta Ljubljana

Člani:
izr. prof. dr. Tomaž Požrl
Biotehniška fakulteta Ljubljana

dr. Mateja Lušnic Polak
Biotehniška fakulteta Ljubljana

doc. dr. Silvester Žgur
Biotehniška fakulteta Ljubljana

Katja Japelj
Biotehniška fakulteta Ljubljana

Iva Zahija
Biotehniška fakulteta Ljubljana

Mag. Marlena Skvarča
Biotehniška fakulteta Ljubljana

prof. dr. Andrej Kirbiš
Veterinarska fakulteta Ljubljana

dr. Stanka Vadnjal
Veterinarska fakulteta Ljubljana

Tatjana Šubic, univ.dipl.ing.
Biotehniški center Naklo

Rosvita Arzenšek Pinter
Izobraževalni center Piramida Maribor

Nuša Ivanuša
Panvita MIR d.o.o.

Martin Gregorich
Kras d.o.o.

Uroš Morela
Meso Kamnik d.d.

Jasmina Himelrajh Kraner
Panvita MIR d.o.o.

Nataša Čeranič
Perutnina Ptuj d.o.o.

Tatjana Berčič
Pivka perutninarstvo d.d.

Marko Dolenc
Mesarija Hribar, proizvodnja in prodaja mesnih izdelkov, Marko Dolenc s.p.

Tomo Lečnik
Mesarija, gostinstvo Lečnik, Alojz Lečnik s.p.

Tehnični vodja: Mojca Malenšek
Biotehniška fakulteta Ljubljana

STATISTIČNI PODATKI O OCENJEVANJU IZDELKOV (A+B+C+D):

Na ocenjevanju je sodelovalo 44 podjetij s 458 izdelki

Celoten zapisnik (pdf)

 

Rezultati po proizvajalcih (pdf)