o 43. mednarodnem ocenjevanju kakovosti mesa in mesnih izdelkov na 60. mednarodnem kmetijsko živilskem sejmu Agra v Gornji Radgoni
Ocenjevanje mesnih izdelkov (kategorija A, B, C) in meso in mesni pripravki (kategorija D) je potekalo 18. in 20. maja 2022 in 22. in 23. junija 2022
Predsednik kategorija A, B, C):
prof.dr. Božidar Žlender
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Predsednica (kategorija D), Podpredsednica (kategorija A, B, C):
prof.dr. Lea Demšar
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Člani:
izr. prof. dr. Tomaž Požrl
Biotehniška fakulteta Ljubljana
dr. Mateja Lušnic Polak
Biotehniška fakulteta Ljubljana
doc. dr. Silvester Žgur
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Katja Japelj
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Iva Zahija
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Mag. Marlena Skvarča
Biotehniška fakulteta Ljubljana
prof. dr. Andrej Kirbiš
Veterinarska fakulteta Ljubljana
dr. Stanka Vadnjal
Veterinarska fakulteta Ljubljana
Tatjana Šubic, univ.dipl.ing.
Biotehniški center Naklo
Rosvita Arzenšek Pinter
Izobraževalni center Piramida Maribor
Nuša Ivanuša
Panvita MIR d.o.o.
Martin Gregorich
Kras d.o.o.
Uroš Morela
Meso Kamnik d.d.
Jasmina Himelrajh Kraner
Panvita MIR d.o.o.
Nataša Čeranič
Perutnina Ptuj d.o.o.
Tatjana Berčič
Pivka perutninarstvo d.d.
Marko Dolenc
Mesarija Hribar, proizvodnja in prodaja mesnih izdelkov, Marko Dolenc s.p.
Tomo Lečnik
Mesarija, gostinstvo Lečnik, Alojz Lečnik s.p.
Tehnični vodja: Mojca Malenšek
Biotehniška fakulteta Ljubljana
Na ocenjevanju je sodelovalo 44 podjetij s 458 izdelki