Program ocenjevanj

ČASOVNICA PROGRAMA


39. SLOVENSKI OSKAR ZA EMBALAŽO

maj 2022

 


43. mednarodno ocenjevanje mesa in mesnih izdelkov

18. maj 2022 (sveže meso)
15. junij 2022 (mesni izdelki)

 


36. mednarodno ocenjevanje mleka in mlečnih izdelkov

31. maj –3. junij 2022

 


26. mednarodno ocenjevanje sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod

22. junij 2022

 


48. odprto državno ocenjevanje vin “Vino Slovenija Gornja Radgona”, 12. odprto državno ocenjevanje BIO vin in 4. ITC International Traminer Challenge

11.–15. julij 2022

 


3. mednarodno ocenjevanje medenih pijač

11. – 15. julij 2022

 


20. ocenjevanje medu z mednarodno udeležbo
2. ocenjevanje izdelkov iz čebeljih pridelkov

3. avgust 2022

 


40. mednarodno ocenjevanje kmetijske mehanizacije in opreme

18.–19. avgust 2022